U bekijkt het archief van 2022-2023Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Jeugdnieuws
Wijzigingen zijn nog mogelijk :
12 jun 2023 om 13:17:33

BBQ en gouden schoen
28 mei 2023 om 13:05:27

Na een spannende strijd trok Jeroen Meeusen het laken naar zich toe en won verdiend de gouden schoen 2022 - 2023. Net als vorig seizoen vielen ook Ward Brosens en Tom Deckers in de prijzen, Ward won zilver en Tom brons. Van hieruit uiteraard een dikke proficiat aan de laureaten. Ook werd onze afscheid nemende verzorger ( kiné ) Wouter Meynendonckx in de bloemetjes gezet voor zijn jarenlange inzet voor K.F.C. Meer. Onze kampioenen van de reserven werden uiteraard ook niet vergeten, net als onze trouwe vrijwilligers ontvingen ook zij een presentje. 

API : Aanspreekpunt Persoon Integriteit :Jef Meeusen
24 mei 2023 om 11:01:44

 

25 jaar Reserven B.
16 mei 2023 om 11:48:33

Het afgelopen seizoen zou het plezantste ploegske van 't stad 25 jaar bestaan hebben. Tijd voor een reünie dachten we, het werd een lange zoektocht om al die spelers uit die periode te contacteren en uit te nodigen. "Door de vele communiefeesten was er dit jaar echter een beperkte delegatie aanwezig." Voor degene die toch nog over het hoofd werden gezien, alvast onze excuses. De enige die er van begin tot einde steeds is bij geweest is speler/trainer Rony Aerts, we wilden hem dan ook verrassen ( hij wist van niets ) door hem te huldigen en in de bloemetjes te zetten. Nadat hij van alle emoties was bekomen konden we de beentjes onder tafel schuiven voor een overheerlijke BBQ. Nadien werd het nog een super plezante avond vol anekdotes en herinneringen. We ondervonden ook aan den lijve dat de Bees nog altijd een stevig pintje kunnen drinken en dit tot in de vroege uurtjes. Ook nog een bedankje aan de mensen die er voor zorgden dat deze avond vlekkeloos verliep. Ook werd er gesproken om dit evenement op regelmatige basis te laten wederkeren, iets wat wij uiteraard ten volle ondersteunen.

BBQ op zaterdag 27 mei : Wie komt ???
09 mei 2023 om 10:30:04

familiedag
06 mei 2023 om 20:37:17

Al van bij de eerste wedstrijden werd duidelijk dat dit weer een memorabele familiedag, de jaarlijkse afsluiter van het seizoen, zou worden. Er werd gesport dat het een lieve lust was door speler(tje)s, ouders, trainers, afgevaardigden en sympathisanten. Nadien moest onze friturist serieus de handen uit de mouwen steken om iedereen van een frutje en vleesje te voorzien. De overgebleven gaatjes werden in de kantine vakkundig opgevuld met het nodige gerstenat of één of ander geestrijke drank. Rond middernacht werd er moe en voldaan een einde gemaakt aan deze zeer geslaagde editie. Binnenkort verschijnen er weer meer sfeerfoto's op onze site www.kfcmeer.be op de pagina galerij onder familiedag 5-5-2023

1 mei tornooi
02 mei 2023 om 18:27:51
Ons 1 mei tornooi werd dankzij de inzet van velen wederom een groot succes. Als eerste willen we onze twee kuisvrouwen die wekelijks al wonderen verrichten nog eens extra in de schijnwerpers plaatsen omdat ze hun vrije dag opofferden om onze accomodatie weer toonbaar te maken " appreciatie alom ". Scheidsrechters, trainers en afgevaardigden, ouders , eerste ploeg aan de tap, Koen en Ronny van het secretariaat, Eric en Fons als aanspreekpunten, Marjo en Yvonne voor het 21 spel, bestuur en hun vaste vrijwilligers, kortom het was een teamprestatie om U tegen te zeggen. Nog eens een grote dank U wel en hopelijk tot volgend seizoen!
Op het veld werden er vele mooie en spannende wedstrijden gespeeld. De verschillen waren vaak klein maar bij het U - 10 tornooi trok KSV Wildert aan het langste eind, met 10 punten op 12 werden zij de verdiende overwinnaar.
Bij het U - 11 tornooi was de eindzege ook al voor KSV Wildert. In de poule wedstrijden behaalden zij het maximum van de punten en in de finale waren ze een maatje te sterk voor het HVV uit Hoogstraten.
Onze eigen Meerse ploegen eindigden beiden verdienstelijk vierde in een tornooi waar iedere ploeg aan elkaar gewaagd was.
Hieronder zie je foto's van beide winaars.
U - 10 bovenaan en daaronder U - 11
 
Volgende wedstrijden :
25 apr 2023 om 10:46:11

Reserven weer kampioen
17 apr 2023 om 20:52:35

Eindelijk is het zover !!! Na een zenuwslopende match zijn onze Reserven voor de tweede maal op rij kampioen geworden. Na een vroege achterstand tegen een verdienstelijk Heibos scoorden Kenneth Van Aelten en de onvermijdelijke Rik Aerts pas in het slot kwartier. De 2 - 1 overwinning en de daaraan verbonden titel waren binnen. En zo viel er serieus wat gewicht van de schouders van succes coach Sven Van Der Auwera ( zoals je op onderstaande foto kan zien ). De gesprekken over het kampioenen bal bij sponsor 't Fortuin kunnen nu reeds aangevat worden met Herman die de wedstrijd volgde met een gezonde spanning op het gezicht.

Tornooi Paasmaandag :
10 apr 2023 om 17:32:28

Het tweede luik van ons paastornooi werd zowel bij het U - 7/U - 8 als bij de U - 9 een walkover. Bij de jongsten viel niets te doen aan de suprematie van buur Meerle, zij wonnen het tornooi ongeslagen met een doelpunten saldo van + 24. Onze Meerse ploegen weerden zich kranig en eindigden op plaatsen 4, 5 en 6. Bij de U - 9 was het overwicht van Weelde zo mogelijk nog groter. Deze 5 spelers klaarden de klus zonder reserve spelers met een perfecte score en een doelpunten saldo van + 21. K.F.C. Meer won tweemaal en behaalde zo een mooie bronzen medaille. Het werd weer een heerlijk Paasfeest en we willen al onze vrijwilligers van harte bedanken voor de mooie inzet voor onze jeugdige spelers met in het bijzonder Ronny Goetschalckx en Koen Van Leuven die wederom een vlekkeloze organisatie op poten zetten.